Michaela Kuklová: Tímhle vyrazila dech fanouškům i kolegyním z branže!

Kuklová, Michaela 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. listopadu 2020 14:52 | Aktualizováno: 13. listopadu 2020 22:00

Michaela Kuklová (52) je žena mnoha talentů! To, že v ní třímá duše umělce, nyní ukázala svými obrazy, které fanouškům ukázala prostřednictvím sociálních sítí. Znamená to snad, že se chystá na novou kariéru výtvarnice?

Michaela Kuklová roky dokazuje, že je velmi všestranná. Kromě herectví se věnuje dabingu či zpěvu. Teď svým fanouškům odhalila svůj další velký talent! Tentokrát ten výtvarný! „Můj syn. Konečně čas na malování,“ pochlubila se Míša na sociálních sítích portrétem svého syna Romana.

Sama Kuklová přitom měla za to, že se ke svému koníčku jen tak nedostane, „Myslela jsem, ze čas na malování najdu až v důchodu,“ směje se na instagramu herečka, která má díky koronavirovým opatřením víc volného času, než by asi sama chtěla.

Michaela to v poslední době nemá lehké – a to nejen kvůli stávajícím omezením. V únoru 2020 fanouškům oznámila, že onemocněla karcinomem prsu, kvůli kterému podstoupila oboustrannou mastektomii. Nemoci se ovšem nezalekla a dokonce se několikrát vyfotila ve spodním prádle. Navíc se s plnou vervou vrhla na cvičení, které jí dodává potřebnou energii.

O tom, že je také šikovná malířka, ale ani její kolegyně neměly dosud tušení. „Jsi skvělá,“ nešetří chválou herečka a někdejší první dáma Dagmar Havlová. „Míšo! Jsi skvělá, to nemůžeš nechat ladem. Takový dar od Boha,“ napsala své kolegyni zpěvačka Hana Zagorová. Nadšeni jsou i fanoušci, kteří na Míšu pějí doslova ódy!

Znamená to, že se Kuklová vrhne na novou kariéru? Ona sama v tom má jasno! „Když nemůžeme zpívat a hrát, tak je čas na další povolání. Děkuju, Haničko, moc jsi mě potěšila,“ ocenila pochvalná slova Zagorové Míša Kuklová.

Povzbuzena pochvalnými reakcemi se pak herečka pochlubila i dalšími obrázky. Prozuradila navíc, že se této zálibě věnuje už odmalička! „Překvapilo mě, jak jste zareagovali na moje malování, děkuju za vaše úžasné vzkazy. Tak jsem našla i moje staré malůvky. Afghánského chrta jsem namalovala v 21 letech, koně perem (rychlokresba bez předlohy) v 11 letech a koně vodovkami jsem namalovala v 8 letech,“ upřesnila Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová