Andrea Pomeje: Únava, velké bolesti a slova o démonech!

Andrea Pomeje 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. listopadu 2020 10:51

Zdraví máme jen jedno, což si jistě dobře uvědomuje i Andrea Pomeje, která si v těchto dnech postěžovala na potíže, s nimiž se aktuálně potýká. Jak si je vysvětluje?

Andrea Pomeje se před časem nechala slyšet, že má koronavirovou nákazu již za sebou. Nyní ale přiznala zdravotní problémy, které jsou pro covid-19 typické. Ona si je ale logicky vysvětluje jinak.

„Několik týdnů řešíme strašnou únavu, bolesti zad a hlavy… Hledáme různé příčiny, proč nespíme?! Jednou je to úplněk, jindy špatná strava. Nebo je to prostě normální?“ ptá se dýdžejka na sociální síti.

Jak si to tedy sympatická tmavovláska vysvětluje? „Žijeme v těžké době, plné negativních emocí, které nám vyplavují v našem diskomfortu démony. Jsme podráždění! Naštvaní! A potom vyčerpaní… přitom je to vlastně strašně ozdravné… právě se nám totiž objevují všechny naše vnitřní traumata,“ píše.

„Mozná jste teď ke všem moc kritičtí! Hledáte na sobě nebo vašich blízkých chyby! Možná se vám tím pokazily poprvé vztahy v rodině… Pravda je ale jediná cesta ke svobodě! Pojďme si to všechno prožít! I za cenu absolutní únavy… Protoze díky tomu naši dlouhodobě usídlení démoni zmizí už navždy,“ dodala Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje