Daniela Šinkorová: Několik dní pekla s covidem!

Daniela Šinkorová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. listopadu 2020 8:55

Testy potvrdily nákazu koronavirem také u Daniely Šinkorové, která si podle svých slov prožila několik dní pekla. Jak totiž prozradila, nebylo jí vůbec dobře. Naštěstí už má to nejhorší za sebou.

Koronavirová nákaza se nevyhýbá ani slavným osobnostem, naprostá většina z nich se naštěstí obešla bez lékařské pomoci. Platí to i v případě Daniely Šinkorové, i když u ní nemoc covid-19 neměla úplně banální průběh.

„Prožívala jsem tři dny celkem peklo, nemohla jsem se zvednout z postele, a když jsem se zvedla, bylo mi na omdlení. Bolesti hlavy byly 24 hodin denně, teploty jsem kupodivu neměla,“ prozradila webu super.cz.

Onemocnění po vlastní zkušenosti nebere na lehkou váhu, strach má především o maminku žijící na Slovensku. Jeden aspekt nemoci si ale v nadsázce chválila, a to absenci chuti k jídlu.

„Byla jsem poctivě 10 dnů v posteli a ono to ani jinak nešlo, protože člověk je fakt unavený, bolí ho celý tělo, ztratí sílu a nechutná mu jíst, takže jsem zhubla 2 kila, což v mém případě bylo jen dobře,“ dodala herečka.

Témata: Daniela Šinkorová