Roman Vojtek po nákaze koronavirem: Prozradil, co mu pomáhalo!

Roman Vojtek se synem a manželkou Petrou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. listopadu 2020 12:44

Koronavirus si našel cestu i k Romanu Vojtkovi a jeho dětem, kteří tak uplynulé dny strávili v karanténě. Teď už jsou z ní ale všichni venku. Známý seriálový herec prozradil, co mu také pomáhalo.

Je to už déle než týden, co Roman Vojtek oznámil, že se on a jeho děti nakazili koronavirem. Z toho důvodu se museli izolovat od ostatních lidí, především však od jeho těhotné manželky Petry.

V pondělí už mohl známý herec oznámit dobrou zprávu. „Karanténa skončila a my moc děkujeme za všechny vaše zprávy k brzkému uzdravení. Opravdu nás těšily a pomáhaly,“ uvedl na instagramovém profilu.

O tom, že jsou děti v naprostém pořádku, svědčí to, že se již těší na Vánoce, které se pomalu, ale jistě blíží. Je otázkou, zdali jim tatínek již vysvětlil, že budou letos kvůli koronaviru s největší pravděpodobností velice odlišné.

„Milý Ježíšku… v nejbližších dnech můžeš očekávat dva dopisy z Řitky. Letos trochu dříve, než v jiných letech, ale my teď měli hódně času a byli zavření doma,“ napsal Vojtek na sociální síti.

Témata: Roman Vojtek