Nekompromisní Eva Holubová: Odmítla se vyfotit s fanynkou! Pak přišlo něco nemilého!

Eva Holubová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. listopadu 2020 11:59

Herci jsou zvyklí na to, že je lidé na ulici poznávají. Ti odvážnější je dokonce žádají o fotky nebo autogram. Jenže ne vždy je to příjemné! To říká i herečka Eva Holubová, která dokonce některé podobné žádosti odmítá!

Herečka Eva Holubová se nestydí podělit o své názory i historky z osobního života s fanoušky. Často je s nimi v kontaktu třeba prostřednictvím sociálních sítí. Jenže i ona má jisté meze a občas prostě chce svůj klid.

„V soukromém životě se na požádání nefotím, zvláště v cizině, kde si chci i já užívat se svými blízkými svou anonymitu,“ přiznala na svém instagramovém účtu.

Před časem se jí totiž něco podobného stalo v Itálii, kde tráví hodně času. „Nedávno mne tady na Sicílii oslovila sympatická žena hned s tím, ať se s ní vyfotím, ale já jsem v tu chvíli prožívala vzácné chvíle se svými dětmi, byla jsem dokonce uprostřed rozhovoru s nimi, těšili jsme se z toho, že se nám to povedlo, setkat se tady na Sicílii společně, že tu nebudu za “profláknutou VIPku”, ale za mámu, jenom jejich!“ popisuje situaci herečka, která se s onou ženou prostě odmítla vyfotit.

Tohle setkání mělo nepříjemnou dohru. „Včera mne partner této milé dámy vyčetl, že poskytuju bulváru info o svém soukromí a s jeho družkou jsem se odmítla vyfotit, že jsem napsala, že tu jsem pro diváky…“ vysvětluje Holubová, co jí neznámý pán má za zlé.

„Ano, herec je pro diváky, učitel pro žáky, lékař pro pacienty, ale mají právo být manželka pro manžela, matka pro děti, děti pro matku… Před představením a po představení se s tím, kdož má zájem , rada vyfotím, patří to k mé práci, je to i určitá cesta,“ tvrdí známá herečka.

V osobním životě to prý ale má jasně nastavené. „Ale o svém soukromí, jak, kdy, co zveřejním, si budu rozhodovat sama, kdykoliv to půjde. Snažně vás prosím, pochopte mne,“ žádá své příznivce i ty, kteří mají zájem o fotku s ní Holubová.

Témata: Eva Holubová