Dominika Gottová šokovala svou matku: Jsem z ní úplně vyřízená!

Dominika Gottová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. listopadu 2020 10:01

Zatímco část příbuzných v čele s vdovou Ivanou si nejspíš oddechla, že Dominika Gottová momentálně není nablízku, maminka nejstarší dcery legendárního zpěváku se s tím srovnává jen těžko. Jak se momentálně cítí Antonie Zacpalová?

Dominika Gottová se před několika dny vypravila zpátky do Finska, odkud se zhruba před rokem zdánlivě natrvalo vrátila do Česka, protože se její manželství s hudebníkem Timem Tolkkim rozpadlo.

Jenže nyní přišel šok. Nejstarší dcera legendárního zpěváka se vydala zpátky na sever Evropy, aby vše urovnala. Nechala se totiž slyšet, že chce nechat zastavit rozvodové řízení a obnovit s manželem vztah.

Informace se dostala i k její mamince, které rozhodně radost neudělala. „Já jsem z toho úplně vyřízená! Pořád se snažím uklidňovat tím, že je to její život, ale moc mě to trápí a mám o ni strach,“ svěřila se Antonie Zacpalová dle webu blesk.cz.

„Volala mi pár minut před odletem s tím, že jede pryč, ale že se vrátí. Psychicky mě to nenechává v klidu, ale budu si prostě přát, aby to bylo dobré. I když si o tom myslím své,“ dodala.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki