Ivana Gottová terčem kritiky: Dominika dala jasně najevo, co se jí nelíbí!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. listopadu 2020 12:04 | Aktualizováno: 10. listopadu 2020 16:46

Vztahy v rodině Gottových mají po smrti slavného zpěváka k ideálu opravdu daleko, vdova Ivana a dcera Dominika už ani nehledají společnou řeč. Druhá jmenovaná naopak přispěchala s další dávkou kritiky.

Ivana Gottová a nejstarší dcera jejího zesnulého muže nenašly společnou řeč ani po smrti slavného zpěváka. Dominika Gottová před několika dny odcestovala do Finska, předtím ale stihla navštívit hrob na pražských Malvazinkách a do vdovy se znovu opřít.

Podle svých slov tam totiž potkala fanoušky, které prý nemile překvapily ukázky z dokumentu Karel. „Stejně jako já se pozastavují nad tím, jakým direktivním tónem paní Ivana Gottová s mým tátou v ukázkách mluví,“ svěřila se dle webu super.cz.

„K tomuto bych ráda řekla, že jsem direktivní jednání vůči mému otci ze strany jeho ženy zažila několikrát a dodnes se s tím nedokáži smířit,“ konstatovala s tím, že to popsala již v knize, kde si na to také stěžovala.

Sama Dominika proto nelituje rozhodnutí se ve filmu neobjevit. Vdova Ivana její nejnovější komentáře nechává bez odezvy. Nejspíš už nechce vyvolávat další rodinné spory.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová