Karel Gott (†80): Podlehly mu až stovky žen, některé ale odolaly!

Karel Gott 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. listopadu 2020 10:25

Karel Gott byl známý jako velký milovník žen. Ačkoliv ale odhady o počtu těch, které mu podlehly, nejsou malé, některé naopak odolávaly.

Jeho životní kamarád Milan Drobný už dávno prozradil, že Gott byl velmi ukázněný a distingovaný. I to je jeden z důvodů, díky kterému na sebe strhával pozornost žen. 

Kolik jich poznal více není přesně známo. Spekuluje se až o několika stovkách, ale jsou to pouze fámy, které Gott nikdy nevyvrátil, ale ani nepotvrdil. 

Jisté je, že je pár žen, na kterých mohl oči nechat. A nebyla to jen bývalá zdravotní sestra Ivana Macháčková, nyní Gottová. V minulosti to byly jiné ženy, s nimiž ale do styku nepřišel.

"Některé krasavice z prvorepublikových snímků, co by se mi určitě líbily, jsem ale neměl možnost poznat. Třeba Lídu Baarovou úplně vystřihli z filmové historie, jako by nebyla. Za nesmírně přitažlivou kolegyni jsem považoval Irenu Kačírkovou," přiznal v minulosti pro týdeník Téma.

Jeho láskou byla ale i Olga Schoberová, na kterou si Gott netroufnul. "Ta už se mi moc vzdálila. Byla z ní filmová hvězda. Nebyla namyšlená, ale dávala najevo, že se dostala do kategorie, kde o ni byl mezinárodní zájem. Cítili jsme z ní stopku „pozor, do té sféry už nelez“," dodal Gott.

Témata: Karel Gott