Markéta Konvičková: Se snoubencem udělali další velký krok!

Markéta Konvičková porodila! 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. listopadu 2020 10:40

Markétě Konvičkové se letos obrátil život vzhůru nohama, především kvůli narození dcery Amálky. Tím to ale nekončí, se snoubencem Rendou totiž udělali další velký krok. O čem je řeč?

Markéta Konvičková prožívá v osobním životě opravdu výjimečný rok, protože se stala maminkou. I když to jistě nebylo záměrem, dá se konstatovat, že si mateřskou naplánovala opravdu dobře, když koncertování beztak znemožňují opatření proti šíření koronaviru.

V těchto dnech ale přišel další důležitý posun, který sympatická zpěvačka avizovala. Zatímco na původně avizovanou svatbu ještě nedošlo, na stavbu ano. Dům už se navíc podařilo dokončit, a tak mohla logicky následovat jediná věc.

„Začíná fotodokumentace celého dne, protože se stěhujeme a poprvé dnes přespíme na domečku! Jak já se těším na ráno, jak udělám kafe, mrknu na ten výhled a připravím radostí lívance!“ uvedla v pátek na instagramu.

Ještě v neděli nebylo vše na svém místě, protože velká akce stále ještě probíhala. „Malá spokojená, dám vyprat, vysušit a pokračujeme mlčky ve stěhování,“ prozradila Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková