Bohuš Matuš: Udělám Lucince další dítě! Ale musí splnit jednu podmínku!

Bohuš Matuš a jeho partnerka Lucie 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. listopadu 2020 11:16 | Aktualizováno: 9. listopadu 2020 11:48

I když ještě není na světě ani jejich první potomek, zpěvák Bohuš Matuš (47) už mluví o tom, kdy udělá své partnerce Lucii (17) další dítě. Má totiž jednu zásadní podmínku!

Zpěvák Bohuš Matuš a jeho přítelkyně Lucie čekají již velmi brzy příchod prvního potomka. Zařizují dětský pokoj a nakupují potřebné věci. „Moc nás bavilo chodit vybírat knížky a věci pro miminko! Teď už můžeme jen na internetu,“ posteskl si před pár dny Matuš na instagramovém účtu, který má společně se svou mladou partnerkou.

I když je teď komplikovanější nakupovat výbavičku, nastávající rodiče si s tím poradili. „Kolotoooč! A už máme skoro všechno! (Ještě schované a zabalené ve skříni, aby to zůstalo krásně čisté),“ pochvaluje si zpěvák.

Oba rodiče tvrdí, že první potomek byl plánovaný. Lucie podle svých slov miminko chtěla a teď je proto spokojená, „Mně se nikdo předtím tak nějak nelíbil. Říkala jsem si, že nikdy nikoho chtít nebudu, že kluci jsou fuj,“ říká teprve sedmnáctiletá nastávající maminka. Pak ale potkala Bohuše a vše se změnilo.

A i když ještě není holčička ani na světě, Bohuš mluví o tom, kdy by mohla mít jejich dítě sourozence. Jasně vysvětlil, jaká je jeho podmínka. „Když Lucinka dodělá školu, udělám jí další miminko. Lucinka bude mít brzy osmnáct let, tak hned jak je oslavíme, vezmeme se,“ prozradil Bohuš Matuš v rozhovoru pro pořad Showtime.

Vzhledem k jejich velkému věkovému rozdílu a tomu, že Lucie ještě ani není plnoletá, si museli vyslechnout hodně ošklivých poznámek a komentářů. Podle Matuše to ale není tak hrozné. „Když jsem si to tak přepočítával, tak až mi bude osmdesát, tak Lucka bude v mém současném věku,“ vypočítává zpěvák.

Témata: Bohuš Matuš