Pavel Novotný o kauze Wish4you: Martin Dejdar totálně nezvládl komunikaci, je to pokrytec!

Pavel Novotný Rozhovor 4

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

8. listopadu 2020 14:14 | Aktualizováno: 9. listopadu 2020 17:28

ROZHOVOR - Herec Martin Dejdar (55) rozjel během koronavirové krize byznys s názvem Wish4you, jenže projekt skončil dříve, než se pořádně rozjel. K celé kauze se pro stars24.cz vyjádřil i starosta Řeporyjí a bývalý bulvární guru Pavel Novotný.

Herec Martin Dejdar rozjel během koronavirové krize byznys s názvem Wish4you. A o co že mělo jít? Prostřednictvím Wish4you si mohli fanoušci objednat zdravice od známých osobností za které, ale měli platit nemalé finanční částky. Dejdarova firma se nebála účtovat si za některé zážitky s celebritami ani desetitisíce korun.

Jako první se na svém Instagramu ozvala influencerka Nikol Štíbrová, podle níž by měly být videozdravice pro fanoušky zcela zdarma a Dejdarův byznys označila za zvláštní. Odezva Martina Dejdara na sebe nenechala dlouho čekat: „V tak nenávistném prostředí nemám sílu nic vytvářet. Navíc když lidé jako například Nikol Štíbrová a jí podobná stvoření mají tu odvahu mě i ostatní skutečné osobnosti, které desítky let tvrdě pracují, veřejně zostuzovat a urážet, nemá smysl se o něco snažit. Přání končí a já si přeji, aby na sociálních sítích bylo méně nenávisti a zloby.“

Pavle, jak vnímáš celý tento projekt?

Jako dobrý nápad, kde Dejdar, jak je u něj zvykem, totálně nezvládl komunikaci.

Na sociálních sítích ses zastal Nikol Štíbrové, nazval si ji srdeční záležitostí?

Mám Nikol neskutečně rád. Pracoval jsem s ní, a kdo s ní dělal, ten nepochybuje o tom, že jsem ji musel milovat, když jsem si jí jako šéf dokonce s sebou vlekl napříč redakcemi. Je to moje kamarádka, nedám na ní dopustit a Dejdara nesnáším.

Co jste si navzájem provedli? 

Tisíckrát jsem ho prosil, ať nelegitimizuje Marka Víta, svého přítele, kterému věří, že je manažer Barcelony a tuší z něj prachy. Vít je podvodník, který potřebuje fotky s celebritami pro své rejdy a pokrytec Dejdar toto nechtěl slyšet a dokonce představil Víta Jirkovi Lábusovi. Dejdar je s**č. Nikol srdcovka. Jak jsem asi mohl reagovat.

Kontaktoval si Martina Dejdara v této záležitosti?

Napsal jsem mu, ať jde do pr**le a slíbil, že opět otočím svůj archiv na téma on a Vít. Víte, on pan Dejdar má takový zvyk, pokaždé na mě tlačit přes mimořádně vlivné společné známé. Ani tentokrát nezklamal. Neřeknu, co na mě zkusil tentokrát, ale spadla by vám brada, co hrdina zkoušel.

Proč myslíš, že projekt najednou zrušil?

Protože je to zbabělec zcela posedlý svým mediálním obrazem a představou, že se proti němu opět punktuje spiknutí novinářů. Zabil dle mého projekt, který měl naději a v zahraničí je běžný. Ale tam to dělají profíci na komunikaci a marketing. Ani jedno Dejdar není, krom toho má blbý zvyk šetřit přesně tam, kde se nemá.

Témata: rozhovor Pavel Novotný Martin Dejdar Nikol Leitgeb (Štíbrová)