Eva Burešová ukázala zákulisí Tváře: Pochvalná slova na adresu kolegů!

Eva Burešová s dalšími členy poroty. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. listopadu 2020 14:56

Show Tvoje tvář má známý hlas v současnosti živí také Evu Burešovou, která tam usedá v porotě. Každé natáčení si evidentně užívá. Není tedy divu, že na adresu kolegů pronesla slova chvály.

Eva Burešová občas neví, kam dřív skočit. Již nějaký čas totiž pendluje mezi oběma velkými komerčními televizemi a jejich vlajkovými pořady. Na Primě je to seriál Slunečná a na Nově show Tvoje tvář má známý hlas.

V té dělá porotkyni, což ji evidentně baví. Pochvaluje si totiž, jaký se v právě probíhající sérii sešel kolektiv. „Takhle vám to řeknu. Tahle parta je prostě neskutečně fajn,“ uvedla na svém instagramu.

Především má ale slova chvály pro soutěžící. „My jsme jen doplněk pro soutěžní osmičku, která je nabitá extrémně talentovanými umělci, které obdivuji každé kolo. Tolik práce, tolik choreografii, textu,“ konstatovala herečka a zpěvačka.

„Všichni mají můj veliký obdiv a já jim děkuji, že v této nelehké době pro umělce nám předávají hudbu, herectví, tanec a umění, které nám všem dodává sílu a dobrou náladu,“ dodala Burešová.

Témata: Eva Burešová