Martin Dejdar přehodil výhybku: Po trapasu už se soustředí na jinou práci!

Martin Dejdar natáčí Specialisty. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. listopadu 2020 13:35

Martin Dejdar si v posledních dnech vysloužil pozornost kvůli nepovedenému projektu, do kterého chtěl podle svých slov zapojit i jiné celebrity. Teď už to ale vypadá, že se přes to herec přenesl.

Martin Dejdar se v posledních dnech snažil spustit projekt Wish4you, do kterého chtěl zapojit řadu známých osobností, některé však podle všeho bez jejich vědomí. Skončilo to tedy dříve, než to vlastně celé začalo.

„Pod neuvěřitelným tlakem urážek, pomluv, ponižování a zesměšňování nejen mě, ale i dalších osobností do projektu zapojených, jsem se rozhodl projekt ukončit hned na začátku. V tak nenávistném prostředí nemám sílu nic vytvářet,“ vysvětloval.

Zdá se však, že známý herec rychle přehodil výhybku a už se soustředí na jinou, seriálovou práci. Na instagramovém profilu se totiž pochlubil záběry s právě probíhajícího natáčení. O co se jedná?

Diváci televize Nova už možná mají tušení. „Skvělá zpráva od Specialistů! Vás i nás čeká další, už sedmá série!“ oznámil Dejdar na sociální síti věrným fanouškům, kteří se od něj navzdory trapasu neodvrátili.

Témata: Martin Dejdar