Dominika Gottová: U hrobu otce mluvila s fanoušky! Tohle ji zarazilo!

Hrob Karla Gotta 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. listopadu 2020 12:52

Dominika Gottová se v tomto týdnu nakonec vydala k hrobu svého tatínka Karla Gotta, kde se celkem pochopitelně setkala s jeho fanoušky. Lidé ji samozřejmě poznali a dali se s ní do řeči.

Dominika Gottová se k hrobu otce původně chystala o Dušičkách, ale zdravotní stav jí to neumožnil. Až dnes podle webu super.cz v prohlášení uvedla, že na Malvazinkách byla ve středu, kdy měli Karlové svátek.

„Uctila jsem jeho památku a setkala se s několika jeho fanoušky, kteří k hrobu také přišli. Podotýkám, že jsme všichni měli roušku,“ svěřila se nejstarší dcera legendárního zpěváka.

S příznivci se dala do řeči a následně prozradila, co bylo obsahem diskuze. „Velmi mne potěšila podpora těchto lidí pro moji osobu, ale zároveň mne zarazila jejich slova, jak nemile je překvapily ukázky z dokumentu o mém tatínkovi, který přijde do kin,“ uvedla.

Dokument Karel měl běžet v kinech již od poloviny října, z dobře známých důvodů ale jeho promítání není momentálně možné. Samotná Dominika Gottová se sice účastnila natáčení, s užitím záběrů ale následně nesouhlasila.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott