Neuvěřitelně dojemné: Andrea Pomeje ukázala, jak její dcera vzpomíná na tatínka!

Andrea Pomeje s dcerou Aničkou 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. listopadu 2020 11:56 | Aktualizováno: 6. listopadu 2020 21:02

I když měl Jiří Pomeje (†54) před smrtí vážné problémy, jeho blízcí na něj s láskou vzpomínají! Dýdžejka Andrea Pomeje světu ukázala, jak si její dcera Anna připomíná svého milovaného tatínka! Jedinou fotkou tak dojala i tvrďáky!

U únoru to budou dva roky od smrti herce Jiřího Pomeje. Herec, která podlehl zákeřné rakovině, po sobě nechal dceru Aničku, kterou měl se svou třetí manželkou Andreou.

Dýdžejka už sice má jiného partnera, na Jiřího stále nezapomněla. Na tatínka vzpomíná i sedmiletá Anička. Andrea na sociálních sítích zveřejnila velmi dojemnou fotografii, na které sedí její dcerka před obrazovkou, na které je Jiří Pomeje. Záběr pochází z filmu Andělská tvář, kde Pomeje hrál postavu Filipa.

Silný snímek, který si můžete prohlédnout v naší fotogalerii, ani nepotřebuje komentář, Andrea Pomeje k němu pouze doplnila černé srdíčko a sepjaté ruce. Fanoušci jsou z obrázku úplně naměkko. „Jo, asi jsem fakt hodně cíťa. Tohle mě dostalo,“ přiznal pan Martin.

„Andrejko, nejdůležitější je určitě to, uchovávat v dceři vzpomínku a lásku k tátovi.. Víc už není.. A tobě přeju hodně štěstí v životě profesním i soukromém...“ přidal se Vlastimil.

Jeden z diskutujících měl ale pocit, že na Pomejeho Andrea takto veřejně příliš často nevzpomíná. „My vzpomínáme i bez prezentace na sociálních sítích. Ale tahle momentka je silná.. chtěla jsem se o ni podělit!“ vysvětluje mu Andrea Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje