Sexy Agáta Hanychová: Ukázala své dlouhé nohy! Tělo jí zakrývá jen pěna!

Agáta Hanychová 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. listopadu 2020 11:23

Modelka a moderátorka Agáta Hanychová (35) se v poslední době hodně zklidnila. Přesto přesně ví, jak rozpálit svoje fanoušky - především tu mužskou část!

Po rozvodu s Jakubem Prachařem se Agáta Hanychová vrátila nejen ke svému příjmení, ale i ke svému přírodnímu vzhledu. I když se její světlá hlava nejprve některým fanouškům příliš nezdála, moderátorka dávala najevo, že je spokojená.

V létě Agáta zveřejňovala jednu fotku v plavkách za druhou, na podobné obrázky je dnes už ale zima. I tak ale modelka ví, jak podráždit fantazii svých fanoušků! Na instagramu zveřejnila fotografii, na které ve vaně ukazuje své dlouhé nohy! Její tělo přitom halí jen kopec pěny!

Odvážnější snímek zveřejněný po delší době udělal radost především pánským followerům! „Konečně něco pro chlapy. Fantastická žena,“ pochvaluje si jeden z nich.

„Krásná postava. A moc chybí červené víno,“ radí další. „Není nic hezčího než voňavá kráska ve vaně,“ píše nadšeně další fanoušek. Další mají za to, že pěna zakrývá až moc! „Škoda že tam máš tolik pěny,“ směje se fanoušek Petr.

Snímek ale zaujal i ženské osazenstvo. „Agi mám Vás čím dál tím víc ráda. Musím říct, že už nějakou dobu vás sleduju a přijde mi, že s věkem opravdu zrajete po všech stránkách,“ chválí ji Gabriella.

Témata: Agáta Hanychová