Richard Krajčo: Úspěch Gottovy poslední písně mu vyrazil dech!

Poslední píseň Karla Gotta se jmenuje Vánoční 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. listopadu 2020 11:30

Reakce na novou píseň kapely Kryštof a Karla Gotta na sebe nenechaly dlouho čekat. Richard Krajčo na instagramovém profilu naznačil, že ho úspěch skladby a videoklipu opravdu ohromil.

Od Vánoc nás sice dělí ještě pěkných pár týdnů, ale kapela Kryštof vydala svou píseň Vánoční s předstihem již včera. Udělala tak radost fanouškům Karla Gotta (†80), protože se jedná o duet právě se zesnulým Mistrem.

Za legendárního zpěváka, který je už více než rok po smrti, už však musí příznivcům poděkovat jiní. Na sociálních sítích se toho ujal frontman zmíněné kapely Richard Krajčo, který už dříve napsal veleúspěšný duet Srdce nehasnou.

„My vám chceme hrozně moc poděkovat, nějak jsme nestihli od rána, jak toho bylo hodně a jak se to valilo, vlastně nikam nic dát. Pořád si totiž pročítáme ty neuvěřitelné komentáře, které nám píšete, a máme radost,“ svěřil se na instagramu, kde zveřejnil krátké video.

Na záběrech se objevila i jeho manželka Karin, režisérka videoklipu. „To jsou tisíce zpráv a ta čísla na YouTube, to je něco vesmírného, takže my jsme rádi, že spoustu z vás to oslovilo přesně tak, jak jsme doufali, že vám to dělá radost,“ dodal Krajčo.

Témata: Richard Krajčo Skupina Kryštof Karel Gott