Monika Bagárová: Smutné a nevhodné poznámky fanoušků!

Monika Bagárová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. listopadu 2020 10:42

Monika Bagárová má opravdu hodně fanoušků, najdou se mezi nimi ale tací, kteří některé její činnosti kritizují. Oblíbená zpěvačka si na to postěžovala na sociální síti.

Monika Bagárová se rozhodla promluvit o reklamě na sociálních sítích a začala zostra. „Všimla jsem si, že někteří z vás to odsuzují a občas mají nevhodné poznámky. U mě na profilu je sice negativity minimum, čehož si na vás velmi vážím. Ale u některých je to až smutný, jaké reakce lidé mohou mít,“ spustila.

Někdejší účastnice SuperStar poukázala na to, že v současnosti spousta firem bojuje o přežití, a tak jim pomáhá propagace od známých osobností. „Ano, mají za to zaplaceno. Ale je to vzájemná pomoc, zároveň taky radost a inspirace pro vás. Ráda bych vám přiblížila, jak funguju já,“ uvedla.

Zpěvačka si spolupráce pečlivě vybírá a představuje je až po vlastní zkušenosti. „Taky jsou nabídky, nad kterými hodně přemýšlím, velmi krásně placené, častokrát je odmítnu. A víte proč? Protože myslím i na vás, myslím na to, aby to bylo blízké a zajímavé i pro vás,“ vysvětlila lidem.

„Momentálně je doba, jaká je, přiznávám s čistým štítem, že reklama je jednou z věcí, které mě živí. To ale neznamená, že vám tlačím všechno a kývnu na vše, co přijde za peníze. Častokrát se u mě objevují i věci, které nejsou v rámci spolupráce a nikdo mi za to neplatí,“ napsala s tím, že v takovém případě jde jen o její dobrou vůli.

Bagárová prozradila, že statistiky ukazují, že lidé její slevové kódy využívají opravdu hodně. „Za to jsem taky velmi ráda, protože to pro mě znamená, že své spolupráce pro vás vybírám velmi dobře a vhodně,“ dodala.

Témata: Monika Bagárová