Olga Menzelová: Nové podrobnosti o těhotenství a porodu!

Olga Menzelová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. listopadu 2020 8:44 | Aktualizováno: 6. listopadu 2020 12:55

Jako blesk z čistého nebe přišla v tomto týdnu zpráva o třetím dítěti Olgy Menzelové, která ho veřejnosti poprvé ukázala až více než rok po porodu. Teď prozradila i další podrobnosti.

Jak vás stars24.cz informoval, Olga Menzelová prozradila poměrně dlouho utajované tajemství, že má roční dítě s egyptologem Miroslavem Bártou. To tedy přišlo na svět v době, kdy byl ještě mezi námi oscarový režisér Jiří Menzel (†82).

Vdova po známém filmaři se rozhodla promluvit a přiznat, proč si vše nechávala pro sebe. „Šlo mi především o soukromí a o klid. Celé ty tři roky jsem se starala o Jiřího. K tomu jsem potřebovala soukromí, abych mu mohla dopřát vše potřebné,“ řekla webu blesk.cz.

Nyní již trojnásobné mamince bylo jasné, že by atmosféře neprospělo, kdyby potomka přiznala dříve. „Bylo mi jasné, že když by lidé probírali mé těhotenství, tak by nám to moc klidu nepřineslo,“ svěřila se.

„Věděla jsem, že pokud budu chtít mít na porod klid, tak to nepůjde tady u nás. Také pokud jsem to chtěla udržet v tajnosti, tak mi nic jiného nezbylo,“ dodala Menzelová s tím, že porod nakonec proběhl na španělské Mallorce.

Témata: Olga Menzelová