Markéta Konvičková vzala malou dceru do Prahy: Řešila covid!

Markéta Konvičková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. listopadu 2020 13:33

Markéta Konvičková se teprve nedávno stala maminkou, a tak se dlouho zabývala tím, jestli není brzy na to, aby dceru vzala na delší výlet. Zpěvačka ale přiznala, že nakonec řešila něco úplně jiného.

Markéta Konvičková již před porodem dcery avizovala, že by se na rozdíl od své dobré kamarádky Moniky Bagárové jen nerada vzdávala veškeré práce. Právě dnes se nám rozhodla ukázat, že zvládne zároveň i péči o miminko.

S Amálkou se vydala na pracovní výlet do hlavního města. „Je to neskutečná šikulka a všechno zvládá. V autě nebo v kočárku je nejvíc spokojená,“ pochlubila se fanouškům na instagramu.

Daleko více ji tak trápilo něco úplně jiného. „Říkala jsem si, jestli ještě není brzo ji tahat. Nezkusíš. Nezjistíš. Spíš jsem řešila, že riskuju Covid, ale jsem člověk okamžiku a zlé si nepřipouštím,“ svěřila se zpěvačka.

„Ve zdraví a po negativních testech jsme dorazily do Prahy, tak snad se dnes ve zdraví zase vrátíme. No nic, procházka dopolední Prahou – splněno. A já teď jedu natáčet jeden svůj oblíbený pořad,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková