Taťána Gregor Brzobohatá: Upřímná slova o karanténě!

Taťána Gregor Brzobohatá s manželem Ondřejem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. listopadu 2020 21:35 | Aktualizováno: 5. listopadu 2020 22:31

Lidem v Česku je i nadále doporučováno, aby co možná nejvíce času trávili doma. Jak zvládají karanténu Taťána Gregor Brzobohatá a její manžel? Doma to naštěstí mají uzpůsobené tak, aby přečkali jakoukoliv krizi.

Pro některé manželské páry je karanténa vzácnou možností trávit čas pro spolu, pro jiné učiněnou noční můrou. Taťána Gregor Brzobohatá prozradila, jak to mají ona a její muž, slavný hudebník.

Podle jejích slov skýtá jejich bydlení jednu velkou výhodu. „My to doma máme velké, takže se nemusíme vůbec potkat, když už si lezeme na nervy. Ondra má svoje studio dole, já mám svoji pracovnu nahoře,“ uvedla pro pořad ShowTime.

„Vždycky se sejdeme u jídla. Když cítím, že se něco chystá, že něco voní, tak slezu dolů a sdílíme to jídlo spolu a povídáme si, co je nového,“ přiznala modelka, že to mezi nimi přece jen není tak zlé.

Kráska navíc právě chystá svoji vlastní knížku, kterou konzultuje s manželem. „On je jediný, komu to dávám číst, a zatím mi to tak stačí,“ prozradila Gregor Brzobohatá.

Témata: Taťána Kuchařová