Nedostavil se do nemocnice! Kam zmizel Jiří Pomeje?

Jiří Pomeje 3

Autor: Hrušková, stars24.cz

7. března 2018 8:43

Nedávno jsme vás informovali o zdravotním stavu herce Jiřího Pomeje, který v polovině ledna absolvoval náročnou operaci hrtanu. Jiří se však nedostavil na kontrolu kvůli další operaci. Jeho ošetřující lékař si neumí důvod jeho absence vysvětlit.

Jeho onemocnění rakoviny hrtanu, mu převrátilo život na ruby. Pro herce, který si vydělává hlasem, to byla rána, se kterou by se málo kdo vyrovnal. Nyní však po těžkém zkoušení života, přišla naděje v podobě protézy hlasivek. Po dostatečném rehabilitačním cvičením, může hlas nahradit bez použití slavíka. „Stav pacienta je stabilizovaný, začíná s rehabilitací hlasu. V současné době byl na konzultaci v Motole ohledně hlasové protézy,“ řekl eXtra.cz profesor Astl, který herce operoval. Zpěvák se měl dostavit na kontrolu k lékaři, ale nedostavil se. „Měl za mnou přijít v pondělí, ale nebyl tady. Nevím proč! Vůbec nedal nic vědět,“ uvedl doktor Blesk.cz. Lékař si nemůže celou situaci vůbec vysvětlit, protože herec o implantát moc stál. Jiřímu se nemohl dovolat, proto kontaktoval jeho manželku Djku Andreu Pomeje, která mu sdělila, že bohužel není s manželem a kvůli své nemoci odjela k mamince.

Andreu totiž nedávno skolila nepříjemná chřipka. Jiří Pomeje nesmí být, ve svém stavu, vystavován jakýmkoliv bacilům, proto jeho manželka opustila domácnost. Hercova imunita je totiž velmi oslabená. Ani ona nedala vědět, zda se jí manžel ozval.

Teď tedy nastává otázka, kde herec Jiří Pomeje je a proč se nedostavil na kontrolu k operaci, která mu mohla zachránit hlas? Herec je obvykle sdílný, proto všechny děsí jeho odmlka. Doufejme tedy, že je herec v pořádku.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje