Tomáš Matonoha jde příkladem: Nastoupil do nemocnice, je tam prý jako doma!

Tomáš Matonoha

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. listopadu 2020 15:27 | Aktualizováno: 5. listopadu 2020 22:31

Herci nemohou vykonávat svou profesi, a tak se mnozí z nich snaží jít příkladem tím, že si na přechodnou dobu našli jinou práci. Takový je i případ Tomáše Matonohy, který se dle svých slov cítí v nemocnici jako doma.

Koronavirová pandemie v posledních týdnech ochromila Česko, případů nákazy každý den rapidně přibývalo. Mnoho lidí následkem vládních opatření proti šíření viru přišlo o možnost vykonávat své povolání.

Velice těžké to mají kupříkladu umělci, konkrétně třeba herci. Někteří se ale rozhodli být k ruce na místech, kde nyní shánějí každého pomocníka. Tuzemské nemocnice zažívají nápor pacientů s covidem-19.

Přihlásil se Tomáš Matonoha. „Před 30 lety jsem pracoval v nemocnici jako sanitář a protože jsem si letos už podruhé škrtl celý měsíc, tak jsem využil toho, že jsem v nemocnici jako doma,“ uvedl v pořadu Blízká setkání.

„Dělám krásnou relaxační činnost a rozvážím materiál po odděleních. Nejvíc jezdím na infekční, protože tam je největší šrumec. Jsem příjemně překvapený přísnými opatřeními a oddělení s Covidem musíme po chodbách objíždět,“ dodal známý herec a komik.

Témata: Tomáš Matonoha