Petra Vojtková musela od nakaženého manžela pryč: Kdo jí poskytl azyl?

Roman a Petra Vojtkovi 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. listopadu 2020 11:11

Koronavirus ochromil spoustu rodin v Česku, v těchto dnech takový osud potkal také herce Romana Vojtka a jeho ženu Petru. Manžele virus rozdělil ve chvíli, kdy ji opravdu každým dnem čeká porod.

Vzhledem k rozsahu koronavirové epidemie v Česku není divu, že se nákaza nevyhýbá ani známým osobnostem. Většina z nich naštěstí prochází onemocněním covid-19 bez větších potíží.

Jak vás stars24.cz informoval, testy infekci potvrdily u herce Romana Vojtka a jeho dětí. Další je navíc na cestě, manželka Petra je v pokročilém stádiu těhotenství. Musela se tedy provizorně odstěhovat od zbytku rodiny.

Nejbližším poslala alespoň dojemný vzkaz. „Posílám domů Romanovi, Edince i Beníčkovi velké objetí, láskyplné pohlazení a pusinky! Ať je vám co nejdřív dobře. I když se nám stýská, není nic, co bychom nezvládli a brzy budeme zase spolu. Miluji vás, miláčci moji,“ napsala na instagramu.

„Děkuji sestře i příteli, kteří mají covid v těžké formě za sebou a ke kterým jsem se tak mohla nastěhovat, abych zvýšila pravděpodobnost, že zůstanu negativní a mohla nadále dodržovat karanténu. Věřím, že všechno dobře dopadne,“ dodala Vojtková.

Témata: Petra Vraspírová Roman Vojtek