Prachařová přiznala anorexii! Přišla jsem o menstruaci, svěřila se!

Mariana Prachařová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. listopadu 2020 10:35

Něco takového není jednoduché si přiznat. Mariana Prachařová v instagramovém příspěvku uvedla, že ji trápí anorexie. To ale není všechno, objevily se i další potíže.

Mariana Prachařová narazila na fotku, která ji motivovala k upřímné zpovědi. „Rozhodla jsem se, že k vám chci být maximálně upřímná. Když se mě totiž občas v rozhovorech někdo ptal na anorexii, protože se v minulosti objevily články, že jsem jí měla, říkala jsem, že kdybych jí někdy měla, že o tom budu naopak mluvit,“ uvedla s tím, že jde o důležité téma.

„Chci jen říct, že já jsem stála na pokraji toho do problému s jídlem spadnout a možná do něho i trochu spadla. Myslela jsem si, že jídelníček a nějakej řád mi pomůže a vše se vrátí do normálu, ale zatím se tak nestalo nebo aspoň ne úplně,“ přiznala na instagramu.

Tento problém má navíc i další dopady. „Co je asi nejhorší, přišla jsem o menstruaci. Odjela jsem se spravit domů k rodině a věřím, že to bude dobrý a že mě máma zas správně ‚vykrmí‘,“ svěřila se členka slavné rodiny.

„Vy mi píšete, jak mi to teď sluší, už jsem ale dostala i pár zpráv, že jsem hubená až moc. A i když vím, že ty hezký zprávy myslíte dobře, já se pak o to víc ‚bojim‘ přibrat. V hlavě mám to, že pokud přiberu, vy si toho všimnete, budete si říkat, jak jsem ztloustla nebo mi to psát,“ konstatovala herečka.

Prachařová prohlásila, že chce zase jíst bez výčitek a nestarat se o to, co si budou říkat lidi okolo. „Chci si tady tohle uložit a napsat a doufám, že zas brzo najdu ten balanc a k tomuhle postu se za chvíli vrátím o několik kilo těžší a spokojenější než jsem teď. Takže stará, bezstarostná Mariano, co ses cpala pizzou, kachnou, cukrovím a chipsama bez jediný výčitky, je čas tě zase přivolat,“ dodala.

Témata: Mari Prachařová