Jana Hlaváčová: Prokletí její rodiny?!

Jana Hlaváčová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. listopadu 2020 9:09 | Aktualizováno: 3. listopadu 2020 14:47

Jana Hlaváčová se už před nějakým časem stáhla z veřejného života a její herecké výkony tak už můžeme obdivovat jedině z repríz. Její neméně slavná dcera přiznala, že se stavem vyhoření se potýkala stejně jako maminka.

Jana Hlaváčová, která letos v březnu oslavila již 82. narozeniny, se už pěkných pár let užívá zaslouženého důchodu. Uměleckou činnost přerušila již v roce 2011 ze zdravotních důvodů.

Do médií následně prosáklo, že profesi pověsila na hřebík také její dcera Bára Munzarová, která však takové tvrzení odmítá. Podle jejích slov jí pracovně uškodilo. Přesto nelituje toho, že se rozhodla rodičům věnovat.

„Mám to štěstí, že žiju v rodině, kde se máme rádi, takže pro mě bylo nepředstavitelné, že bych jim nepomohla do maximální možné míry. Měla jsem tu šanci oplatit rodičům všechnu tu péči a lásku,“ řekla loni herečka v pořadu Blízká setkání.

„Zároveň to byla i určitá část mojí cesty, protože jsem zažila stav vyhoření, na který teď doplácí moje maminka. Když jí bylo sedmdesát, říkali jsme jí, že nemůže mít pět zájezdů do týdne,“ dodala Hlaváčová.

Témata: Jana Hlaváčová