Karel Gott chystá velkolepý koncert v O2 Aréně. Za dvě hodiny bylo po lístcích!

Karel Gott 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

6. března 2018 18:57

Karel Gott chystá velkolepý koncert. Není žádný troškař a tak se bude konat hned v O2 aréně. Prodej vstupenek byl odstartován dnes v 9 ráno a o vstupenky se fanoušci doslova poprali.

Jenom o dvě hodiny později byl koncert, až na pár míst, úplně vyprodaný. Karel Gott tak stále utvrzuje v tom, že je nejoblíbenějším hudebním interpretem České republiky i zahraničí. Na jeho koncertě se fanoušci mohou těšit i na hosty jako jsou Ewa Farna, Michaela Konvičková či Marek Ztracený. Je tedy všem jasné, že je na co se těšit.

"Již delší dobu si moji příznivci psali o samostatný koncert, a protože rád plním přání svých posluchačů, s radostí mohu oznámit, že se v červnu potkáme v O2 areně v Praze," sdělil Gott. "Vždy s rozvahou přemýšlím nad tím, koho ze svých kolegů zpěváků oslovit. V O2 areně bych měl nejraději všechny, ale to si nechám až na příští rok. Pro tento koncert jsem se rozhodl scénu trochu omladit," dodal ke svým hostům.

Nedávno jsme vás informovali, o tom, že byl zpěvák propuštěn z nemocnice a hned míří na prkna koncertních hal. Gott tenkrát uvedl, že se cítí dobře, tudíž není jediný důvod proč se nevracet do práce.

V roce 2016 bojoval Karel Gott s nádorovým onemocněním. Nedávno byl znovu převezen do nemocnice, ovšem nakonec bylo vážné podezření vyvráceno a podle jeho mluvčí šlo jen o chřipku.

Rozhodnutím, že odpočívat neplánuje, rozhodně nepotěšil lékaře. Avšak má v plánu trávit i nějaký čas odpočinkem ve své nové roubence na venkově. Tam se na něj už moc těší jeho sousedé, kteří ho považují již za obyvatele jejich vísky. Zpěvákovi přejeme mnoho zdraví.

Osmasedmdesátiletý Gott v roce 2016 bojoval se zdravotními problémy. Už v té době prohlásil, že ani po těžké nemoci se nehodlá s hudební kariérou rozloučit. Přestože ho občas provázejí nemoci, začal se postupně vracet na scénu. Na začátku minulého týdne byl propuštěn ze Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, kde byl necelé dva týdny kvůli silné chřipce.

Zpěvák loni oslavil 60 let na hudební scéně. Na velká podia se po zdravotní pauze vrátil v závěru loňského května, kdy vystoupil v pražském Divadle Hybernia. Po léčbě nádorového onemocnění vystoupil poprvé na samostatném koncertu v říjnu 2016 v pražské Malostranské besedě.

Gott, který je vedle Česka oblíbený především v Německu, se v závěru loňského roku stal po dvaačtyřicáté mezi zpěváky vítězem ankety popularity Český slavík.

Témata: Karel Gott