Vnadná Miluše Bittnerová se pochlubila malou dcerkou: Tohle se jen tak nevidí!

Miluše Bittnerová s dcerkou 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. listopadu 2020 11:25

Moderátorka a herečka Miluše Bittnerová (42) si plnými doušky užívá mateřství. Její dcerka Betynka už má rok a tak si vesele hraje s panenkami. Doma má jednu opravdu zvláštní!

Dcerka Miluše Bittnerové Betynka nedávno oslavila rok. A její maminka je z ní pořád ještě naměkko! „Já bych ji upusinkovala!!!!“ svěřila se moderátorka, která si první dítě pořídila až po čtyřicítce.

Vnadná blondýnka se také přiznala, že její dcera si úplně zamilovala jednu starou hračku. „Btw. MiniB si ze všech možných i nemožných panenek nejvíc oblíbila tu na fotce,“ napsala na sociálních sítích pod společnou fotku. 

Panenka je rodinné dědictví z tatínkovy strany. „Je to hračka Rendovy prababičky, dle mého odhadu cca 90-100 let stará panenka se třemi obličeji, které si můžeš otočit, jak chceš.... art deco je prostě naše!“ směje se Miluška.

Kousky, jako je tento, se opravdu jen tak nevidí! Moderátorku fascinuje, kolik dětí už si s touto konkrétní hračkou zřejmě hrálo! „Stejně je to až mystický...hračka, která provází generace, že?“ rozplývá se Bittnerová.

Témata: Miluše Bittnerová