Monika Absolonová přiznala: Chvíle hrůzy kvůli nemocnému synkovi!

Monika Absolonová s partnerem

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. listopadu 2020 10:50

Zpěvačka Monika Absolonová (44) se doma rozhodně nenudí. I když v tuhle chvíli nemůže koncertovat, o zábavu se jí starají hlavně její synové. Ten mladší jí o víkendu připravil pořádně horké chvilky!

Jak vás již server stars24.cz informoval, zpěvačka Monika Absolonová v poslední době prožívá náročné období. Kvůli vládním nařízením přišla na nějakou dobu o práci, před pár dny ji navíc trápil zánět průdušek. Navíc si její mladší syn Matouš zlomil ruku a musel na operaci. A aby toho nebylo málo, teď Matouše skolila ještě angína.

Naštěstí se ale ze všeho chlapec rychle oklepal. „Matouškovi je naštěstí o moc líp a dostává se do formy... Tomáš, Táda a Jonáš šli na procházku. Já s Matoušem jsme zůstali doma. Hráli jsme si,“ popsala Monika nedělní program její rodiny.

A zatímco její partner vytáhl staršího syna a psa ven, ona doma prožívala pořádně dramatické okamžiky! „Pak jsem si odskočila na balkon a chlapec mě tam zavřel?! Pak si odešel do špajzu pro pudink a bonbony a donesl si je na stůl. Pak odtáhl židli a otevřel si vinotéku... Já to všechno pozorovala přes okno,“ popisuje zpěvačka na sociálních sítích chvíle hrůzy.

Naštěstí ale vše dobře dopadlo. „Zavolala jsem bráchovi, ať mně otevře a když to viděl, mě zamčenou na balkoně a frajer s mejdanem, tak se smál jak blázen…,“ popisuje Monika. Ani malý Matouš ale žádné trauma neutrpěl. „Teď si hraje s Tádovou hračkou. Až mu to rozbije, to bude zase řev... a takhle my si tu žijem,“ směje se teď Monika Absolonová.

Témata: Monika Absolonová