Nakažená Monika Bagárová: Upřímná zpověď o rodině!

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. listopadu 2020 15:01 | Aktualizováno: 1. listopadu 2020 21:18

Monika Bagárová i její partner Makhmud Muradov v tomto týdnu jen chvíli po sobě přiznali nákazu koronavirem. V této složité chvíli je pro sympatickou zpěvačku jistě velkou oporou rodina, které věnovala dlouhý text na sociální síti.

Pro Moniku Bagárovou znamená rodina úplně vše. „Byla jsem vychována v lásce, v pokoře a v pocitu, že mám kolem sebe lidi, na které se mohu obratit. Celá rodina si pomáháme a jsme tu jeden pro druhého,“ uvedla s tím, že fanoušci, kteří to tak nemají, by se to měli u svých dětí snažit změnit.

„Přála bych každému jednomu, hlavně všem dětičkám na světě, aby dostávaly tolik lásky jako naše Ruminka. Láska a zdraví je to nejcennější, co máme, pomáhat si je cesta… přát jeden druhému to dobré je krásné,“ napsala na instagramu.

Fanoušci jí ale idylu tak úplně nevěří a píšou jí dotazy, zdali je u nich opravdu vše zalité sluncem. „Ano, je! Proč by nebylo? Jsme šťastní, protože chceme být,“ trvá si zpěvačka na svém.

„Je nám krásně, protože si uvědomujeme ty správné životní hodnoty, které nás šťastnými dělají. Moje dcera mě naučila žít. Žít naplno každým dnem. Miluji svoji rodinu, svého muže miluji život. Buďte šťastní, milujte a buďte milováni,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová