Hana Zagorová upřímně: Koronavirus jsem odskákala, stále jsem občas unavená!

Hana Zagorová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. listopadu 2020 8:46

Hana Zagorová prodělala nákazu koronavirem a neobešlo se to úplně bez potíží, slavná zpěvačka musela být na nějaký čas hospitalizována v nemocnici. Teď už je sice v pořádku, ale občas si na něco přece jen postěžuje.

Lidé z hudební branže letos kvůli koronaviru neměli moc příležitostí vystupovat. „Jediné dva koncerty, které jsem letos absolvovala, se konaly v létě pod širým nebem,“ přiznala v rozhovoru pro deník Právo Hana Zagorová.

Není žádným tajemstvím, že slavná zpěvačka před časem onemocněla covidem-19. „Měly na mě neblahý vliv, protože na jednom z nich na mě někdo skočil a já se nakazila koronavirem,“ vrátila se k těmto vystoupením.

Na samotný koncert přitom vzpomíná ráda, byl podle jejích slov úžasný. Akorát se z něj odnesla „dárek“. „Zdravotně jsem ho docela vážně odskákala. A odskákal ho i Štefan, který se nakazil ode mě,“ uvedla.

Teď už se Zagorová cítí mnohem lépe. „Občas mě sice přepadne únava, ale jak jsem se dočetla, může se dostavovat i půl roku po uzdravení, takže mě to nechává klidnou,“ dodala.

Témata: Hana Zagorová