Těhotnou vyšetřovali venku? Šlo o známou biatlonistku, vysvětlila to následovně!

Veronika Vítková 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. října 2020 20:05

V pátek se na sociálních sítích objevily na první pohled šokující fotografie z vyšetření těhotné ženy, které probíhalo před vstupem do nemocnice. Málokdo tušil, že vyšetřovanou byla známá olympionička…

Veronika Vítková se k tomu přihlásila dnes na sociální síti, kde uvedla věci na pravou míru. „Tohle bude zřejmě od včerejšího dopoledne nejznámější těhubříško Facebooku, nicméně popularitu si rozhodně nepřálo,“ napsala na úvod.

Někdejší úspěšná biatlonistka následně popsala, co se odehrálo. „Ráno jsem se necítila dobře, tak jsme se s mým lékařem domluvili a on mi dohodl ‚vyšetření‘ na gynekologii v Krajské nemocnici Liberec. Šlo o výtěr z krku na onemocnění covid-19 a ozvy plodu,“ konstatovala.

„Jelikož jsme nevěděli, zda jsem či nejsem nakažená a v čekárně ambulance bylo plno jiných pacientek. Dohodli jsme se, na moji žádost, že ‚vyšetření‘ proběhne nestandardně mimo vnitřní prostory,“ přiznala bývalá reprezentantka.

Někdo ale pořídil snímky, které se objevily na internetu s ošklivými komentáři na adresu nemocnice a jejího gynekologického oddělení. „Oni jenom vyhověli mému přání! Prosím nevěřte klamným a ošklivým komentářům!“ vzkázala Vítková lidem.

Témata: Veronika Vítková (biatlonistka)