Martin Zounar přiznal nákazu koronavirem: Průběh nebyl vůbec hladký!

Martin Zounar 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. října 2020 12:12

Svou zkušenost s covidem-19 má také Martin Zounar, který až s odstupem času přiznal, že se s nemocí potýkal. Ze slov oblíbeného herce vyplývá, že to opravdu nikomu nepřeje.

Koronavirová infekce se nevyhnula ani mnoha známým osobnostem, u většiny z nich naštěstí nebyl průběh onemocnění covid-19 nijak vážný. Některé celebrity se to dokonce nějaký čas nechávaly pro sebe.

„Covid jsem měl taky,“ přiznal webu extra.cz herec Martin Zounar. „Jsou to čtyři týdny a musím říci, že průběh jsem neměl úplně hladký. Byl jsem doma, měl jsem ale dýchací problémy a nebylo to vůbec nic příjemného,“ doplnil vzápětí.

Známý herec dobře ví, že nemoc se může projevit ještě vážnějším způsobem. Před několika dny totiž vyšlo najevo, že zemřel televizní kuchař Daniel Kopál, s nímž dělal pořad Prima vařečka.

Zounar prozradil, že se nakazil společně s kolegou, v divadle už ale nikdo další potíže neměl. „Je nesmírně individuální, na koho to skočí. Ale jsem moc rád, že už jsem zdravý, že všichni kolem nás, rodina, jsou v pořádku. Prodělali jsme to všichni. A na rovinu řečeno jsem rád, že to mám za sebou,“ dodal.

Témata: Martin Zounar