Lucie Vondráčková: Tajemství týkající se majetku ODHALENO?!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. října 2020 10:44

Už jsme si zvykli na to, že si Lucie Vondráčková spoustu věcí nechává pro sebe, lidé pro to mnohdy mají pochopení, protože i ona si zaslouží soukromí. Přesto se nyní objevily nové informace týkající se jejího majetku.

Lucie Vondráčková se po svém loňském návratu z Kanady do Česka věnuje v první řadě svým synům, které má z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem. V těchto dnech je má ostatně na starosti po celé dny, protože školy jsou z rozhodnutí vlády uzavřené.

Co se týče práce, talentovanou herečku a zpěvačku zaměstnává především hudba a natáčení doprovodných videoklipů k písničkám. Naopak filmu a televizi se zatím spíše vyhýbá.

Na první pohled by se řeklo, že toho tedy moc nedělá, ale na její životní úrovni se to nijak zvlášť nepodepisuje. Vždyť se také během letošního roku s dětmi přestěhovala do domu v jedné z pražských čtvrtí.

Podle nejnovějších informací webu extra.cz navíc rodiče Vondráčkové nedávno darovali jeden ze svých bytů v samém centru hlavního města Prahy nedaleko Národního divadla.  

Témata: Lucie Vondráčková