Martin Pouva: Po Suchoňovi mizí z obrazovky další moderátor!

Martin Pouva

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. října 2020 9:23 | Aktualizováno: 2. listopadu 2020 13:04

Televizní noviny přišly během pár dní již o druhého moderátora, tentokrát to ale s pracovním výkonem vůbec nesouvisí. Martin Pouva bude na obrazovce chybět z úplně jiných důvodů.

K nelibosti některých diváků z Televizních novin již v posledních dnech zmizel jeden oblíbený moderátor. Petr Suchoň byl stažen z obrazovky kvůli údajnému selhání při vedení rozhovoru se šéfem České lékařské komory Milanem Kubkem.

Lidé o nějaký čas přijdou i o Martina Pouvu, ačkoliv v jeho případě jsou důvody absence úplně jiné. Jak on sám přiznal, může za to zdravotní indispozice.

„Měl jsem lehké zdravotní problémy, které nesouvisejí s covidem-19. Prošel jsem řadou lékařských vyšetření a naštěstí je vše v pořádku. Doktoři mi nicméně doporučili, abych byl nějakou dobu v klidovém režimu,“ prozradil dle webu super.cz.

Jeho kolegyně Kristina Kloubková se tak bude muset obejít bez něj. „Moderování Televizních novin zvládne na jedničku a já se budu brzy těšit na diváky a na to, že opět zasednu po jejím boku,“ nepochybuje Pouva.

Témata: Martin Pouva