Karel Gott (†80): Zase se chystají manévry u jeho hrobu!

Ivana Gottová vyrazila k hrobu svého manžela. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. října 2020 8:44

Říjen, během kterého si lidé hned několikrát připomněli legendárního Karla Gotta, se sice pomalu chýlí ke konci, přesto se očekává nápor u jeho hrobu na pražských Malvazinkách. Důvod je zřejmý.

Dušicky sice připadají až na pondělí, největší nápor na hřbitovech – včetně toho na pražských Malvazinkách – se však čeká již o víkendu. Lidé se přitom nechystají jen k hrobům svých blízkých, ale i na místo posledního odpočinku Karla Gotta (†80).

Není tedy divu, že vdova Ivana Gottová se spojila se správou hřbitova a požádala ji o pomoc. „Budeme opět dohlížet na dění u hrobového místa Mistra, ale i u dalších hrobů v areálu na Malvazinkách a dalších hřbitovech,“ řekl webu blesk.cz ředitel Správy pražských hřbitovů Karel Kobliha.

Na místě mají být také městští strážníci, kteří budou dohlížet na dodržování opatření proti šíření koronaviru. Správa hřbitova zároveň vyzvala občany, aby chodili již v pátek a návštěvnost se tak rozložila v čase.

Podle informací zmíněného serveru se k hrobu svého otce, kterému bylo v tomto týdnu uděleno nejvyšší státní vyznamenání, hodlá vydat také nejstarší dcera Dominika Gottová.

Témata: Karel Gott