Eva Burešová prozradila, co „čekala“ od covidu! Jak to nakonec bylo?

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. října 2020 20:25

Nákazu koronavirem už má za sebou také Eva Burešová, která měla samozřejmě jistá očekávaní poté, co se dozvěděla, že je nakažená. Jak se u ní nakonec onemocnění covid-19 projevilo?

Ještě celý minulý týden strávila Eva Burešová v domácí karanténě kvůli nákaze koronavirem, která se u ní neprojevila nikterak závažně. Naopak u některých fanoušků na chvíli vzbudila dojem, že onemocnění covid-19 zlehčuje.

Hvězda seriálu Slunečná přičítá fakt, že měla klidný průběh nemoci tomu, že celý rok bere hodně vitamínů a nemá žádnou vrozenou zdravotní indispozici. „Bolela mě hlava, to jsem ale uklidňovala paralenem,“ svěřila se pořadu ShowTime.

Podle svých slov čekala, že přijde o chuť, což se ale nestalo. „Čekala jsem na to, kdy přijdu o čich nebo chuť a vlastně nic takového nepřišlo, za což jsem ráda. Z příznaků jsem pouze zněla, jako bych měla rýmu, i když jsem ji neměla a ani záda mě nebolely,“ uvedla herečka.

Burešová ale stále není ve stoprocentní kondici. „Teď jsem taková pomalá – chodím pomalu po schodech, trochu se zadýchávám, ale jinak mi je fajn,“ dodala.

Témata: Eva Burešová