Tomáš a Tamara Klusovi: Čtvrté dítě?!

Tomáš Klus s neteří Manon 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. října 2020 10:55 | Aktualizováno: 30. října 2020 9:59

Zpěvák Tomáš Klus (34) rozhodně nelení, se svou ženou Tamarou (32) mají doma tři malé děti. Jak se zdá, Josefína, Alfréd a Jenovéfa by se už brzy mohli dočkat dalšího sourozence!

Klusovi už sice doma mají tři ratolesti, nemusí to ale bát konečné číslo! Tomáš totiž na sociálních sítích naznačil, že by si uměl představit dalšího potomka! Na tuhle myšlenku ho přivedla jeho maličká neteř – dcera Tamařiny sestry Ester.

„Tahle bytost mi úplně nabourala pevné rozhodnutí - už žádné mimi.. “MOJE” Manon, neteřinka; stačí pohled a seš v pohodě,“ rozplývá se nad společnými fotografiemi zpěvák. A co na to jeho manželka?

I ona si díky neteři umí představit čtvrtého potomka. Už v lednu, krátce po narození malé Manon, se nad miminkem velice dojímala. „Až někdo vynalezne parfém, který bude vonět jako novorozeňátko, koupím si ho milion litrů a budu se jím polévat… Třeba se mi převoní a já přestanu chtít další miminko“ napsala tehdy na instagramu

Dala tehdy jasně najevo, že ani ona se dalšímu dítěti nebrání. „Protože tahle omamná vůně mi prostě roztikává biologické hodiny stejně silně, jako zvoník rozhoupával zvon v chrámu u Matky Boží...,“ básnila před pár měsíci Tamara.

Témata: Tomáš Klus Tamara Klusová