Hormony zmítaná Markéta Konvičková: Do konce života bych mohla jenom rodit!

Markéta Konvičková 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. října 2020 11:05

Zpěvačka Markéta Konvičková (26) si plnými doušky užívá mateřství! Je dokonce tak spokojená, že naznačila, že malá Amálka rozhodně dlouho nezůstane bez sourozence!

Zpěvačka Markéta Konvičková má za sebou šestinedělí. „Brambůrka moje malá,“ rozplývá se nad svou malou Amálkou. „Šestinedělí úspěšně za námi. Pláč i smích, vše, co k tomu patří a stejně je to boží,“ popisuje první dny s dcerkou nadšená maminka.

Za těch pár týdnů se sžily, samozřejmě je ale ještě čeká dlouhá cesta. „Pořád se seznamujem, zkoušíme se navzájem, kolik která vydrží. Co teda nezvládám je timing, který máme teď na salámu a čas je pro nás relativní pojem. Aneb užíváme si sebe a reaguju jak do houslí,“ básní na instagramu Markéta Konvičková.

Tohle období je pro ni celkově velmi emocionální. „No prostě mám pocity štěstí znásobené a pořád bulím,“ svěřila se. V jednom má ale už teď úplně jasno!

„Jo a chci další děti! A moc dětí. Já bych už vlastně do konce života mohla jenom rodit. Tak uvidíme, co si pro nás osud nachystá,“ dodává tajemně zpěvačka.

Témata: Markéta Konvičková