Václav Kopta nevychází ven? Nová fotografie svědčí o opaku!

Tereza Kostková a Václav Kopta 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. října 2020 14:54 | Aktualizováno: 27. října 2020 11:08

Václav Kopta se nedávno svěřil, že raději ani nevychází ven, protože jeho vzkaz lidem, kteří zpochybňují koronavirovou pandemii, se neobešel bez odezvy. Zdá se však, že herec a moderátor přece jen sebral odvahu.

Nákazu koronavirem prodělal také Václav Kopta, který byl zprvu v této věci hodně sdílný. Na sociálních sítích psal o tom, jak se u něj onemocnění covid-19 projevuje, zároveň si neodpustil jeden ostřejší vzkaz.

„Všem, kdo tvrdí, že covid je virtuální manipulace, sloužící mocným tohoto světa k jeho ovládnutí, vzkazuju jediné: jste hlupáci a modlete se, aby se tenhle sekáč nepodíval také na vás!“ napsal před nedávnem.

Později si to vyčítal, nejspíš i proto svou aktivitu na sociálních sítích zásadně omezil. Až o uplynulém víkendu se tam fanouškům přihlásil, když zveřejnil fotku s hereckou kolegyní Terezou Kostkovou doplněnou o čtyři verše.

„Milá Terka, plachý Véna, vzadu koník na pláni. Zralý muž a krásná žena, to jsou blízká setkání!“ napsal Kopta na instagramu. Do básničky tedy zakomponoval název jejího rozhlasového pořadu.

Témata: Václav Kopta