Dan Hůlka se znovu ozval: Vadí mu zastrašování koronavirem! Tohle má v plánu!

Daniel Hůlka 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. října 2020 11:30

O Danielu Hůlkovi je v posledních týdnech často slyšet, a to především v souvislosti s jeho plánem vrátit hlavě státu vyznamenání. Při té příležitosti má známý zpěvák ještě jiné plány, které odhalil na sociálních sítích.

Daniel Hůlka před nedávnem oznámil, že prezidentovi Miloši Zemanovi vrátí vyznamenání, které od něj obdržel. Chtěl tak učinit 28. října a doprovázet při cestě na Hradčany ho měl i fanoušci. Plány ale musel přehodnotit. „Vzhledem k aktuálním vládním nařízením se Daniel dne 28. 10. 2020 rozhodl vykonat sám za sebe neveřejnou procházku z Vyšehradu na Pražský hrad,“ stojí na jeho facebooku.

Příznivci budou mít možnost se k vycházce připojit alespoň online. „V den vzniku samostatného českého státu by Daniel svojí procházkou rád poukázal na důležitost samostatnosti, nezávislosti a především hodnotu lidské svobody,“ uvádí správci jeho stránky.

„Rád by vyjádřil svůj nesouhlas s postupy vlády a jednáním vládních činitelů a čelních představitelů naší země a se zneužíváním koronavirové krize k zastrašování, manipulaci a omezování práv a svobod občanů České republiky,“ píší o náplni zpěvákovy procházky na Hrad.

Hůlka chce také vyzvat spoluobčany k pozitivnímu přístupu a radosti ze života. „Mějme se rádi, chovejme se ohleduplně, vzájemně se respektujme a nebuďme na sebe zlí a agresivní,“ vzkazuje prostřednictvím facebooku.

Témata: Daniel Hůlka