Klus už svůj Lockdown má: Babiše srovnává s Voldemortem!

Tomáš Klus 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. října 2020 8:46

Tomáš Klus si často nebere servítky, když jde o politiku. Už dlouhá léta má problém s osobou premiéra Andreje Babiše, kterému nejnověji vyčinil i za to, jak zvládá probíhající koronavirovou pandemii.

Je známo, že Tomáš Klus se nejen svými písněmi rád vyjadřuje k dění ve společnosti nebo politice. Bez jeho reakce se neobešlo ani to, jak si současná vládní garnitura vede v době koronavirové epidemie, která v Česku dál nabírá na síle.

Jak vás stars24.cz informoval, kabinetu premiéra Andreje Babiše (ANO) věnoval píseň s příznačným názvem Lockdown. K němu ostatně situace v zemi směřuje, což o uplynulém víkendu naznačil i sám předseda vlády.

Co vlastně k písni uvedl na sociální síti sám autor? „Břídil stát jako firmu. Dobrý šéf bere odpovědnost na sebe. Špatný jí hází na kdekoho. Sebereflexe. Pokora. Nula. ‚Jenom lži, sliby, hesla, finty píárka...‘“ píše písničkář na instagramu.

„Uvědomuje si vůbec Voldemort, jak vysokou hru hraje? Tahle doba odkryla jeho jedinou pravdu, a to že opravdu není politik,“ dodal Klus.

Témata: Tomáš Klus