Dominika Gottová: Vyhlásila Ivaně válku?!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. října 2020 14:52 | Aktualizováno: 24. října 2020 22:00

Ani rok po úmrtí Karla Gotta nejsou vztahy mezi vdovou Ivanou a Dominikou Gottovou na dobré úrovni. Je možné, že by se to v dohledné době změnilo?

Dominika se podle Sedmičky rozhodla vytasit pomyslnou zbraň a vyrazila do boje proti Ivaně. A využila k tomu autobiografii, kterou Gott před smrtí napsal.

Vydání dlouho očekávané knihy bylo odloženo až na příští rok, a důvodem jsou údajně nová zjištění a doklady, které Ivana našla. A Dominika toho náležitě využila.

Nejprve totiž vydala knižní speciál Můj táta Karel a v den prvního výročí jeho smrti knihu Poslední roky s Karlem. Tam mimo jiné popisuje i svou závislost na drogách a alkoholu nebo vztahy s Karlem po návratu do České republiky z Finska.

Podle magazínu také veřejně uvádí informace, které by se nezamlouvaly nejen Karlu Gottovi, ale ani Ivaně. Na druhou stranu však má zájem o usmíření. 

"Ráda bych udělala tatínkovi v nebi radost a pokusila se dát dohromady znesvářené strany naší rodiny. Ale to musejí chtít obě strany, nejenom jedna," nechala se slyšet.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová