Rána za ránou! Jak porazila herečka ze seriálu Dabing Street rakovinu?

Lukešová Barbara

Autor: Hrušková, stars24.cz

6. března 2018 9:42

I když herečka baví spoustu diváků v komediálním seriálu Dabing Street, jí samotné nedávno do smíchu vůbec nebylo. Zasáhla jí zákeřná nemoc, rakovina prsu a bojovala s ní.

Barbaře Lukešové do života vstoupila rakovina. Zhruba před pěti lety se léčila s touto nepříjemnou chorobou. I když jí lékaři nádor odebrali, našli v prsu ještě ještě ložisko zhoubného nádoru. Byl to tedy běh na dlouhou trať.

Herečka je však velká bojovnice a brala vše co nejpozitivněji to šlo. „Kdybych tvrdila, že jsem si ani na chvíli nepřipustila černé myšlenky, lhala bych. Ale šťourala jsem se v tom co nejmíň,“ sdělila při rozhovoru v magazínu Rodina.

Vypořádat se s takovou vážnou nemocí je velmi obtížné, zvlášť když herečce vzala tato nemoc kdysi bratra. Složité bylo vysvětlit to dětem, nic před nimi netajila a vše se jim snažila objasnit.

„To by se nedalo zatajit, ani kdybych chtěla. Šimonovi bylo dvanáct, Honzíkovi teprve sedm - nechápal, co se děje, když mi slezly vlasy. Snažili jsme se mu to vysvětlit, ale nedělali jsme z toho velkou vědu, takže ani děti to nebraly nijak tragicky,“ uvedla herečka dále při rozhovoru.

Témata: Lukešová Barbara