Zemřela herečka Krhutová (†47): Před lety měla velmi vážný úraz!

Daniela Krhutová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. října 2020 13:03 | Aktualizováno: 23. října 2020 21:04

Český šoubyznys v těchto dnech zasáhla další smutná zpráva, po dlouhé nemoci zemřela herečka Daniela Krhutová. Již před lety měla velmi vážný úraz. Co se konkrétně stalo?

Českou hereckou obec v posledních dnech zarmoutilo hned několik úmrtí. Ve středu vás stars24.cz informoval o úmrtí Daniely Krhutové (†47), smutnou zprávu na přání rodiny zveřejnila moderátorka Eva Decastelo.  

Krhutová naposledy vydechla v pátek, zanechala po sobě životního partnera Richarda a dcera Lauru. Podle dostupných informací odešla po dlouhé nemoci. V ohrožení života se však ocitla již před lety kvůli své zálibě v koních.

Jak připomněl web blesk.cz, po pádu z koně strávila několik minut v bezvědomí a měla vyražený dech. Lékaři jí při následném vyšetření zjistili krvácení do mozku. Z vážného úrazu se ale zotavila.

Krhutová je známá díky roli v pohádce Marie Růžička, produkce si jí vybrali také do několika zahraničních filmů. Moderovala také na televizi Óčko. Prosadit se snažila také v české televizní tvorbě, objevila se třeba v několika dílech Ordinace v růžové zahradě.

Témata: Daniela Krhutová