Gabriela Koukalová upřímně o rozvodu: Nikomu bych to nepřála!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. října 2020 11:40

Gabriela Koukalová má za sebou jednu nepříjemnou věc. Rozvádí se sice spousta lidí, ale ona jistě doufala, že se jí to nepřihodí. Bývalá biatlonistka se nyní rozhodla upřímně promluvit.

Spekulovalo se o tom od její loňské účasti v taneční soutěži celebrit StarDance, ale až počátkem září Gabriela Koukalová přiznala, že se její manželství s badmintonistou Petrem rozpadlo.

Jak vás stars24.cz včera informoval, manželé Koukalovi už jsou definitivně rozvedeni. Své „ano“ si přitom řekli teprve před čtyřmi lety v nedostavěném gotickém chrámu v Panenském Týnci.

Bývalá biatlonistka k tomuto posunu v osobním životě poskytla krátké vyjádření.  „Rozhodně je to nepříjemná a náročná situace a nikomu ji nepřeju, byť se u nás rozvádí každé druhé manželství,“ uvedla dle webu super.cz.

Koukalová již dříve uvedla, že doufá v korektní vztahy s nyní již bývalým manželem. „Vzhledem k tomu, že jsme dva rozumní lidé a mluvíme spolu, doufám, že se i po rozhodnutí odejít z manželství dokážeme domluvit a pokračovat v přátelském duchu,“ nechala se slyšet.

Témata: Gabriela Soukalová