Dominika Gottová už nemá problém být před kamerou? Další kšeft!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. října 2020 8:53

Ještě loni v létě měla Dominika Gottová problém objevit se před kamerou. Najednou se ale zdá být všechno jinak. Během několika dní dostala už druhou zajímavou nabídku. O co se jedná?

Před několika dny jsme vás informovali, že Dominika Gottová se poté, co nedala souhlas s použitím záběrů pro dokument Karel, objeví ve filmu z německé produkce. Teď navíc zvažuje další nabídku objevit se před kamerou.

Podle nejnovějších informací ji oslovila produkce cyklu 13. komnata. „Je to samozřejmě milé, že si na mě vzpomněli. Asi mám opravdu dramatický život,“ řekla nejstarší dcera legendárního zpěváka webu ahaonline.cz.

„Přemýšlím, co všechno říct, abych se neopakovala. A pak je důležité vymyslet lokace, kde natáčet. Napadají mě Vinohrady, kde jsme s mámou řadu let bydlely, anebo místo na Sázavě, kde jsme měly chalupu a kam za námi táta jezdil,“ svěřila se.

Tématem by pochopitelně byl její komplikovaný vztah s milovaným tatínkem. „Nebyla jsem dobrou dcerou, vím, že jsem mu dělala starosti. Ale on neměl jen trable se mnou,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová