Josef Somr nikam nechodí: Upřímná slova o strachu z koronaviru!

Josef Somr

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. října 2020 15:36

Koronavirová epidemie v Česku dál nabírá na obrátkách, což samozřejmě nijak netěší ani Josefa Somra. Známý herec uzpůsobil nebezpečí svůj životní styl. Jak se momentálně chová?

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani slavným osobnostem, což si řada z nich dobře uvědomuje, zvlášť pak pokud patří do rizikové skupiny. Takový je případ Josefa Somra, který letos na jaře oslavil již 86. narozeniny.

Legendární herec ani nemusel čekat na vyhlášení nových opatření, která dnes vešla v platnost a která zásadně omezují pohyb lidí. Podle svých slov se totiž se vší opatrností chová již delší dobu.

„Jsme s manželkou doma a nikam nechodíme. To je děsné, co se v tom současném světě děje,“ postěžoval si dle webu blesk.cz. „Chybí mi jít mezi lidi a na sklenku dobrého vína. Ta dobrovolná karanténa je strašná!“ dodal vzápětí.

Somra naopak nemusí až tak mrzet, že se zavřela kina a divadla, protože v posledních letech už vzhledem ke svému věku není moc umělecky aktivní. Určitě je mu ale líto kolegů, kteří teď nemají co dělat.

Témata: Josef Somr