Josef Laufer: Nové informace o jeho zdravotním stavu!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. října 2020 13:37 | Aktualizováno: 22. října 2020 22:20

Již od jarních měsíců se nejbližší, kolegové i fanoušci strachují o Josefa Laufera. Delší čas o něm ale nepřicházely žádné nové zprávy. Až teď jsme se všichni dočkali. Jak na tom známý herec a zpěvák je?

Všichni jeho kolegové mu už do jara drží palce. Josef Laufer se totiž již několik měsíců potýká s opravdu závažnými zdravotními potížemi, kvůli nimž musel být hospitalizován v nemocnici. Podle dostupných informací se nacházel dokonce v kómatu.

K legendárnímu zpěvákovi smí v podstatě jen jeho dcera Ester, která má také jako jediná opravdu podrobné informace o jeho zdravotním stavu. Občas ale něco prosákne ven, stalo se tak i v těchto dnech.

Teď server ahaonline.cz s odkazem na magazín Sedmička uvedl, že mělo dojít k průlomu ohledně jeho zdravotního stavu. Pozvolna prý mělo dojít k probuzení oblíbeného herce a zpěváka z umělého spánku.

Laufer kvůli zdravotním problémům přišel o roli ve filmu Tomáše Magnuska, ale co se týče divadla, tam o moc nepřišel. Všechny scény jsou totiž vzhledem k opatřením proti šíření koronaviru divákům nepřístupné. 

Témata: Josef Laufer