Gabriela Koukalová: Rozvod s badmintonistou je definitivní!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. října 2020 11:22

Gabriela Koukalová už před více než měsícem oznámila, že manželství jim s badmintonistou Petrem Koukalem zkrátka nevyšlo. Dnes vyšlo najevo, že bývalá biatlonistka je opět svobodná.

Počátkem září Gabriela Koukalová po mnoha měsících spekulací, které se táhly již od loňského podzimu a její účasti ve StarDance, potvrdila, že její manželství s badmintonistou Petrem Koukalem se rozpadlo a směřuje k rozvodu.

Dnes, tedy zhruba o měsíc a půl později, přišel web blesk.cz s informací, že oba někdejší sportovci a olympionici už jsou rozvedeni i formálně. Každý se tedy může vydat svou vlastní cestou, což bývalá biatlonistka činí především v pracovním životě, protože se rozhodla přijmout novou výzvu.

Manželství sportovního páru tedy moc dlouho nevydrželo. Koukalovi si totiž řekli své „ano“ teprve před čtyřmi lety v nedostavěném gotickém chrámu v Panenském Týnci. Koukalová se tak možná vrátí k dívčímu příjmení Soukalová.

Již dříve olympijská medailistka vyjádřila naději, že vztahy s exmanželem budou korektní. „Vzhledem k tomu, že jsme dva rozumní lidé a mluvíme spolu, doufám, že se i po rozhodnutí odejít z manželství dokážeme domluvit a pokračovat v přátelském duchu,“ nechala se slyšet.

Témata: Gabriela Soukalová